Morgon rutin!

Detta inlägg innehåller reklam för Cervera och annonslänkar 

God morgon fina ni! Precis ätit frukost och ska snart springa till gymet. Älskar morgnar och speciellt de morgnarna som man vaknar upp utvilad och pigg. Igår var jag på en snabb middag på Paraden med Freddie och Daniel, planerade lite sommar och spånande på lite idéer. Har nästan bara varit jag, Freddie och Daniel som varit hemma över påsk så vi fick ha vår egen lilla påskmiddag. Blev en ganska tidig kväll, vilket var planerat. Har varit så skönt att bara vara hemma, jag har tagit dagen som den kommit och funderat och tänk, skrivit upp mina mål och peppat mig själv till tusen. Idag måste jag börja packa till Palma, har skjutit på det under hela helgen men nu måste jag börja! 18 garder och sol är inte fy skam, det kan min lilla bleka kropp behöva – D vitamin och sol.

Min morgon rutin hur som helts är extremt viktig för mig, träning på morgonen är väldigt viktigt för mig men som för alla andra så kan det vara svårt att hinna med på morgonen. Jag älskar att träna det första jag gör när jag går upp och prioriterar detta på helgerna då jag inte hinner i veckorna. Jag får betydligt mycket mer energi om jag tränar på morgonen och mitt humör bli på topp! När jag började träna så fick jag mycket hjälp av Robin i början som såklart kunde mycket inom hälsa, träning och mat. På en tiden åt jag inte frukost, drack en kopp kaffe på tom mage och gick till jobbet. Det var det första som jag fick ändra på, börja äta frukost! Skulle jag träna hårt och forma kroppen var det så klart extremt viktigt att få i mig det kroppen behövde för att kunna bygga och förbränna. Efter det har jag alltid startat dagen med frukost och träning i mån av tid så klart. Jag går upp lite tidigare varje morgon för att alltid få ”andas” lite innan dagen startar, rutiner är också extremt viktigt för att jag ska orka hela dagen. Men frukost, det bygger hela dagen och både min mage, kropp, hud och hy mår så mycket bättre, hälsa bygger inifrån och det syns tydligt på mig när jag inte mår bra på insidan. Stressa mindre, ät bättre och träna mer. Puss på er!

Porslin – Rörstrand

Älskar mina nya glas från Målerås glasbruk – får nog bli en större samling av dessa.

Ni hittar Målerås glasbruk hos Cervera.se och just nu har dem även upp till 25% på alla tallrikar och även dessa fina från Rörstrand.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Härligt att höra mer om träning och kost:) kan du skriva ett inlägg hur dina veckor ser ut med träning och kost?

    Ha en fin vecka!

    Tanja 2018-04-03 09:03:40
    Svara
  • Din hy är helt underbar! Vad har du för rutiner vad gäller hudvård?

    Patricia 2018-04-02 09:48:15
    Svara
    • Svar på Patricias kommentar.

      Åh tack! Jag använder lite olika, ska lägga upp ett inlägg om mina rutiner och produkter inom kort. Kram

      mathildaweihager 2018-04-16 22:50:03
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!