Happy Easter!

God morgon fina ni! Hoppas ni har en super härlig påsk helg! Jag vaknade av mig själv, innan klockan ringde, gick till gymet och körde ett morgon pass. Så skönt att vara ledig och inte ha några måsten och bara ta dagen som den kommer. Hade svårt att bestämma mig hur min helg skulle se ut, åka till Åre, åka till Skåne eller följa med Joanna mfl till Eskilstuna men tillslut så valde jag att bara vara hemma och göra allt och ingenting. Kände verkligen att jag behövde vara hemma, sova ut och packa inför Palma resan nästa vecka. Längtat så mycket efter sol och värme och äntligen går vi in i April och jag har två härliga resor att se framemot. Ni vet att Petra ska gifta sig och har gjort en brud och tärnkollektion för Nelly. I samband med samarbetet ska vi och alla tärnor tillsammans med Nelly åka till Palma i 5 dagar för att fota kollektionen, umgås och bara planera bröllop. HUR HÄRLIGT! Ska bli så mysigt att bara hänga med bästa vänner och enbart tjejer – dröm resan!

Så denna helgen ska jag packa och jobba undan så att jag kan vara helt fri och bara njuta av vara ledigt, vänner och sol!

Veckan som gått har varit full med jobb på alla håll, känner att jag måste sätta mig ner och ta fram en plan för hur framtiden ska se ut, vill så mycket men har inte tid med allt. I helgen har jag lovat mig själv att sätta upp mål för året, vad jag ska fokusera på men framförallt bestämma mig vad jag vill jag ska fokusera på.

Kom hem till två fina påskägg!

För er som inte vet så har jag ALDRIG ägt ett par sneakers haha! Men dessa super fina Jim Rickey i ljusrosa blev mina första.

Fick även ett stort ägg med choklad, som för övrigt redan är slut…

Kämpade mig upp, sista dagen innan påsk ledig ett par dagar.

Kände mig extra snabb denna morgon, livet att slippa klackar i gamla stan!

Efter jobbet åkte vi till Stureholf för en sen lunch.

Fick etterliggare ett påskägg, så bortskämde i år!

Hur fina är inte dessa solglasögon från Le specs?! Dem åker med till Palma.

Igår var en dag med inga planer, var ute och gick från lunch tills solen gick ner. Satt här i säkert två timmar och solade ansiktet. Så välbehövt!

Hur glada blir vi inte av våren, hela Sthlm lever och folk kommer ut med ett leende.

Efter min långa promenad var jag helt slut, beställde hem foodora och kollade på Lets Dance och Margaux, ni väl inte missat att hon är med? Rösta rösta, vi vill ju såklart att hon ska vinna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!