Into the woods!

Detta inlägg innehåller reklam för Cervera och annonslänkar 

Våren, tacka våren för energin just nu! Jag har haft en skit dag från morgon till eftermiddag om jag ska vara helt ärlig, jobb upp över öronen och stressen som nästan tryckte fram tårar men som tur var så höll jag humöret uppe och tacka vädret för det. Solen ger mig den där extra lilla knuffen jag behöver just nu! Fick ett fint samtal på eftermiddagen som vände min dag, skuttade hem från jobbet och kvällen vände till något mycket bättre – tur man har peppande nära och kära <3

På väg hem gick jag och handla påskägg och kvällens middag som blev avokado, mango och chili sallad men Salma lax. Ska lägga upp receptet till er senare, för det är väl värt att dela, enkelt, nyttigt och gott. Resten av kvällen har jag suttit fast klistrad framför datorn, ser snart fyrkantigt! Planerat resor och helgen som kommer, lagt massa beställningar och betat av mailen. Snart ska jag äntligen få hoppa i säng men först vill jag visa er min nya vas! Ni vet ju att jag är lite smått besatt av Målerås Glasbruk och i förra veckan kunde jag inte låta bli att beställa hem lite nyheter, bland annat denna super fina vas. Perfekta vasen till tulpaner eller enkla trädgårdblommor som jag har i nu. Älskar detaljen i botten, gör att ljuset faller så fint när solen står på och det händer något extra i en glasvas som lätt kan se så enkel ut!

Vasen heter In to the woods och kommer från Målerås Glasbruk

Ni hittar vasen och Målerås Glasbruk hos Cervera.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!