Helgen & äntligen sommartid!

Helgen har varit fyllt med härligheter, brunch, sol och vänner men vaknade upp i morse med svullna ögon och på tok för lite sömn! Somnade på soffan efter en misslyckad söndag middag, var så trött att jag inte ens klarade av att göra en nudelsallad så fick gå ner och hämta hämtmat innan jag somnade som en liten prinsessa framför tvn. Hade en lång to do lista men valde att lägga den åt sidan och bara njuta av helgen, spenderade all min vakna tid med vänner och varit ute i solen – det var jag väl värd! Äntligen har vi gått över till sommar tid, ljusare dagar och piggare humör! Nu vill man ju bara planera in massa mysiga utomhus aktiviteter och åka till landet, tänk om man hade haft ett litet ställe i skärgården eller att det var lite närmare till Åhus – får bli ett nytt mål i livet, ett litet hus i skärgården.

Veckan är kort och jag kan inte bestämma mig om jag ska åka ner till Skåne över påsken, strosa runt på konstrundan på Österlen eller om jag ska stanna kvar i Sthlm. Jag borde stanna hemma men kan vara skönt att bara åka hem till familjen och mina pojkar på en långhelg, får känna och klämma på det. Nu måste jag pinna bort till gymet innan dem stänger, denna eviga fight med tiden! Puss på er <3

Lördag och shopping med bästis, blev inte mycket shopping för någon av oss men det var år och dar sen jag bara strosade runt på stan med bästa vänner – så mysigt!

Vi började med ett glas bubbel på sturehof innan shoppingrundan.

Blev tok förälskad i denna lilla söta Celine, så fint med en mindre model och passar mig som är liten och kort. Min blåa Celine är lite för stor till min storlek men bra att kunna få med sig halva livet, dator och allt vad man har med sig dagligen.

Matchy matchy, vi har förmågan att falla för samma väskor – man bli som man umgås brukar man ju säga <3

Eller denna gröna, så fin färg!

Fönstershoppingen fortsatte, klänningen från Ralph Lauren hade gärna fått följa med till Palma om två veckor.

Efter shoppingen fortsatte jag vidare mot Paraden och brunch med nästa gäng, alltid tidig så passade på att ta en kaffe och titta på folk innan alla kom.

Har inte varit på Paraden på länge, bra brunch ställe som man lätt glömmer bort!

Dessert, det här med sötsuget – måste vara åldern haha!

Efter Paraden gick vi vidare till Riche, och där hittade jag mitt första gäng igen <3

Plus en liten tjej till, hur söt är hon inte!

Söndagen bjöd på 8 grader och SOL! Tog fram mina nya loafers från flattered och gick en promenad runt Odenplan och köpte med mig lite påskris.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hur gjorde du när du beställde tavlan som är på väggen bredvid den runda spegeln? 🙂 kram

  Jenny 2018-04-03 19:16:42
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jag köpte tavlan och konsten i butiken, bor du i Sthlm hade jag gått in och kollat på alla olika motiv och storlekar på ramen men om du vill beställa och vill ha lite hjälp eller råd hade jag mailat till bybinette 🙂 kram

   mathildaweihager 2018-04-16 22:53:19
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Ligget ett nytt inlägg uppe med info om tavlan och spegeln 🙂 kram

   mathildaweihager 2018-04-03 19:57:54
   Svara
 • Så snygg Maxmara kappa!!! Heter modellen Messi? ?

  Tessan 2018-03-29 07:29:46
  Svara
 • Kappan?! Så fin!

  Lina 2018-03-27 10:14:40
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!