Solkysst & energiboost!

Solen och våren har ÄNTLIGEN tittat fram! Finns inget som ger mig så mycket energi som solen, skuttade fram pigg och glad till jobbet med ”dont worry, be happy” på högsta volym i morse. Låt nu solen stanna och lämna oss aldrig igen, ibland undrar jag om jag kanske borde bo i ett land med lite fler soltimmar. Frågan är om man hade uppskattat solen lika mycket då? Hur som helst så njöt jag av min första kaffe i solen efter lunchen på Nr53 (gamla stans bästa lunchrestaurang). Ville aldrig lämna och drömde mig tillbaka till eftermiddagarna Österrike när jag kunde sitta hur länge jag ville utan att ha någon tid att passa. Ibland kan jag sakna det ”fria livet” men jag älskar när jag har ett fullspäckat schema och knappt hinner tänka innan jag ska vara på en ny plats, nytt möte eller planera nästa dag – en kombination vore kanske det bästa. Lagom är kanske bäst trots allt haha!

Denna veckan känns lagom, inte allt för många sena jobb kvällar och mer tid åt träning och vänner. Sitter just nu på min Sixten och Frans och jobbar undan mailen, kollar sommar semester och tittar på folk! Något av det bästa jag vet, varför sitta hemma och jobba när man kan sitta på en trevlig restaurang eller cafe. När jag bodde utomlands satt jag ofta ensam på restauranger, jobbade eller bara läste en bok. Ska bli bättre på att göra det här hemma också! Hoppas ni har en mysig tisdagskväll <3

Kunde haft det sämre!

Har blivit besatt av färgade ljus, hittade dessa på bybinett.se förra veckan. Dem har även öppnat en butik på Odengatan som ni måste besöka om ni är i krokarna.

Fick med mig lite andra fina inredningsdetaljer – ni får se resultatet senare i veckan.

Portal i all ära men frågan är varför jag aldrig har knatat bort till Sixten & Frank och jobbat mina kvällar, så härlig stämning här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Mathilda,

  Vart hittar man din fantastiska fuskpäls?

  Anna 2018-03-28 13:06:28
  Svara
 • Hej Mathilda,

  Vart kommer din fantastiska fuskpäls ifrån?

  Ha det fint!

  Anna 2018-03-28 12:50:09
  Svara
 • Åh vilken fin frisyr du har! Hur får du till bollen sådär fint på huvudet? Kram från Östersund

  Emma Gustafsson 2018-03-27 19:17:42
  Svara
 • Hej! Jättefina chelseaboots! bart är dom ifrån?

  johanna 2018-03-26 21:07:48
  Svara
 • Va fan allt du gör ser ju huuuuur härligt ut som helst! Förstår inte hur du bär dig år! 😀 Hehe..

  Karina om allmänbildning 2018-03-25 05:46:42 http://www.xn--allmnbildning-efb.se/i-vilket-land-ligger-tjernobyl
  Svara
 • Hej Mathilda.

  Vilka mått är det på bordet?

  Merita 2018-03-23 00:07:50
  Svara
 • Du är alltid lika snyggt klädd! Älskar din stil.

  En fråga, vilken klackhöjd har du på dina Valentino Rockstud pumps? 6,5, 7,5 eller 10?

  Malin 2018-03-21 01:18:31
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!