Känslohelg!

Sitter på tåget påväg hem mot Sthlm igen efter en känslohelg fylld med både tårar och skratt. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt att se Ike men det blev betydligt fler tårar än tänkt. Hade nog inte riktigt förstått hur det skulle se ut eller hur mycket träning vi har framför oss, men han har gjort framsteg under helgen så hoppet är på topp! Han är envis som få så ska inte ta allt för långt tid innan jag får se mitt lilla yrväder kuta runt igen. Annars har helgen varit lugn och skön, Robin hade kommit hem från Österrike så vi passade på att gå en lång promenad och prata om livet – så längesen vi sågs, tiden springer iväg. Utöver middagar med familjen, långa promenader och mys med hundarna har jag gjort nada! Så skönt men nu längtar jag hem till Sthlm och allt vad det innebär!

Lilla masken! Varje timme är det dags för rehab träning, han är så duktig och kämpar på.

Mitt lilla plåster, hade inte många fria minuter denna helg haha som fastklistrad <3

VÄNNER <3 fick finaste smset av Sara, tänk så mycket ett litet sms kan göra!

 

När jag kom in med tåget åka jag hem till Robins föräldrar för att jobba vidare och invänta min bror som skulle köra mig till Åhus. Robin dukade upp till AW som kom väl till pass efter lång vecka!

Hahah han var så nöjd över att han på känsla lyckades hälla upp exakt lika mycket i alla tre glasen! Får väl ge honom att det var ganska bra gjort…

Minen säger allt!

Efter hand som tiden gick fylldes vår AW på, min bror, Robins föräldrar och bröder kom hem. Robins pappa hade köpt en ny ”nyttig” fritös och gjorde chilicheese, livsfarligt vill ja säga! Rödvin och chilicheese är ju livet – haha kom ju aldrig där ifrån.

Dessa ögon <3

Helgens repeat låt!

Lördagen startades med en lång promenad på stranden, solen tittade fram och C var nöjd.

Och jag frös, herre vad kallt det har varit i helgen och ännu kallare vid stranden.

Blåste nästan bort men envisades med att ta en eller två selfies!

Efter promenaden gick vi vidare in i värmen för en lunch på finest, är ni i Åhus måste ni testa deras pizzor. Så goda!

Min skyddsängel! Kärleken till han är obeskrivlig!

Efter lunchen hade klockan hunnit bli eftermiddag, jag åkte och handlade och gjorde en pasta vongole åt mina föräldrar. Klockan 10 var mina ögonlock så tunga så jag gav upp och tog med mig pojkarna och kröp ner tillsammans och somnade tidigt.

Lilla, lilla killen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!