Senaste dagarna från mobilen

God morgon fina ni! Nu sitter jag på tåget mot Skåne igen, Ike har fått komma hem från veterinären så nu ska jag hem och avlasta familjen lite. Han är fortfarande förlamad i bakbenen och kan inte gå, usch kan knappt se det framför mig. Veterinären säger att det kommer ta veckor, att det är som att få hem en liten bebis som ska lära sig gå. Men han är en lite kämpe så han kommer att återhämta sig snabbt. Ska hem och pyssla om honom och ge han så mycket kärlek så han får kraft och energi.

Jag vet att jag varit lite dålig på att blogga under veckan men jag har verkligen inte hunnit, haft så mycket tankar och full schema att jag inte ens hunnit tänka på bloggen. Men nu är det ändring på det, ska ro om er och dela med mig av mina tankar och dagar istället för att sitta och trycka på dem <3

Är så tacksam att jag har en av mina bästa vänner ett stenkast ifrån, bästa jag vet är att smita hem till Joanna eller mötas på mitten för ett glas innan sängdags.

Kom lite tidigare innan middagen och fick assistera i köket, som jag älskar!

Finns det något godare än musslor i vitt vin!

I väntan på att resten av lilla familjen skulle komma <3

Ett litet minne från Bahamas, ångrar så att jag inte köpte en snäcka med mig hem! Joanna kånkade med sig en hem iallafall, dem är så fina!

Två favoriter, älskar att två av mina bästa tjejer har funnit varandra <3 dubbel kärlek åt mig!

I fredags så var det dags för Petras födelsedag present, jag och Joanna tog med henne till Sushi Sho. Ni minns att jag var där för ett par veckor sen och hur lyrisk jag var över maten och hela upplevelsen, lika lyrisk var jag även denna gång.

Den magiska trion, så längesen vi tre träffades bara vi tre. Tripp, trapp och trull! så mysig kväll <3

Menyn var ganska lik som senast men några nya rätter trillar in, en av dem var denna.

Rättikan var såklart med, en av mina favoriter. Enkel men SÅ god!

Kunde så klart inte avsluta middagen utan den hängmörade tonfisken, denna gången tog vi in en av varje – höjdpunkten på hela kvällen!

Efter middagen gick vi vidare till Gordot för några drinkar, blev en ganska tidig kväll vilket var skönt. På morgonen fick jag samtalet om Ike och efter det var helgen som ett litet svart moln.

Men tog tag i lite inrednings shopping för att komma på andra tankar, var förbi bybinett.se som öppnat butik på Odengatan. Så mysig butik! Hur fin är inte denna tiger kudden?!

Länge letat efter en rund spegel i rätt storlek, men nu hittade jag äntligen en som passar fint ovanför soffan. Ni får se resultatet snart!

Skulle jag haft ett större hem hade denna magiska kruka fått flytta in!

Igår var det äntligen dags för lite skönhet, som jag längtat! Var hos bästa Emelie på Hairtalk och fick långt hår igen, känner mig så mycket kvinnligare när jag har långt hår och inte allt för mörkt. Vad tycker ni? Jag älskar färgen! Ska ta lite bättre bilder snart så ni får se hela resultatet.

Trött tjej, varit en lång vecka så när jag var klar sent hos Emelie var det bara att åka hem och packa. Nu sitter jag på tåget och ska sätta igång och jobba. Lite trött på att åka fram och tillbaka men ska bli mysigt att få pyssla om mina bebisar och gå promenader på stranden, kanske det jag behöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Vilken storlek blev det på spegeln??

    Mattias 2018-03-20 17:32:51
    Svara
  • Så fint ditt hår är! Jag måste fråga, har försökt fråga innan så hoppas på svar 🙂 Jag är jättesugen på att sätta i haritalk, men hur är det att sätta upp när man tränar? om man inte har en ’perfekt’ bena tillexempel? jag gillar att ’slänga över’ luggen osv… är det svårare med hairtalk? Kram kram 🙂

    Sara 2018-03-16 18:07:42
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      Hej Sara! Jag är super nöjd med hairtalk, skulle typ inte kunna leva utan haha 🙂 jag brukar ha håret i knut och har inga problem att sätta upp det. Ibland får man pilla lite och lägga håret rätt men inga problem alls enligt mig. Man behöver inte sätta slingorna så högt upp och då är det inga problem alls att sätta upp håret i knut eller svans. Jag är super nöjd, testa, gillar du inte det är det lätt ta ut men alla jag känner som använder det är super nöjda och jag själv har haft hairtalk i flera år <3

      mathildaweihager 2018-03-18 12:44:34
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!