Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ike <3

Förlåt för min frånvaro! Haft en mardröms helg med motgång efter motgång som dragit ner min energi på noll, min lilla Ike fick åka in till akuten i lördags förmiddag för akut operation. Gör så fruktansvärt ont i hjärtat när man inte är närvarande och kan finnas där för honom, vet hur mycket närhet han behöver men just nu ligger han på djursjukhuset i Helsingborg så jag får vänta med att hålla om han till helgen när han fått komma hem. Han har haft ett diskbråk som inte velat läka och när Robin kom hem från Österrike i lördags blev han så glad så att det small till i ryggen och blev tillfälligt förlamad i båda bakbenen. Suttit på nålar hela helgen och väntat på samtalen från veterinären, operationen gick så bra som det kunde gå men nu väntas veckor av rehab, simning och massage. Vi vet inte än om han kommer bli helt återställd men jag håller tummar och tår för att min lilla mask ska bli helt återställd och kunna gå igen!

För er som har hundar förstår! Man brukar säga att hundar är som bebisar och Ike är min bebis, liten, gnällig och ger ofantligt mycket kärlek <3 finns inga alternativ än att han ska återhämta sig, bli frisk och leva ett lång och fint hundliv! Kämpa min lilla korv, kämpa!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Som mamma till hundbebis fattar jag hur orolig du är. Håller tummarna!

    Helena 2018-03-13 10:28:12
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind