Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Coffee Table Game!

Man brukar väl säga att februari är en grå månad men jag vill nog säga att denna månaden kommer vara en riktigt grå och tråkig månad! Även att min kalender är fylld med roliga kvällar och möten så behöver jag mötas av blå himmel och sol för att få extra energi så här års. Igår hade jag den deppigaste dagen på året, måndag och mitt humör hade jag nog lämnat kvar i Skåne. Kändes som att alla i min omgivning också kände av den gråa måndagen, ingen energi och ville bara att dagen skulle ta slut. Det är bara att vänja sig vid det svenska vädret antar jag, borta bra men hemma bäst men jag måste erkänna att vädret i Österrike kompenserade mycket. Man får väl mysa ner sig med en bok och tända ljus den här månaden också tills snön försvunnit – gud vad jag låter deppig men misstänker att det inte bara är jag som har lite dålig energi denna månaden?

Fick hem detta söta fia med knuff spelet förra veckan från printworks. Dem har så många roliga små spel med fina förpackningar, fint att ha framme i asken som en inredningsdetalj på bordet eller i bokhyllan. Finns allt från domino, yatzy till backgammon mfl. Perfekta ”gå bort presenten”, man kommer ju alltid med blommor eller en flaska vin så kan vara roligt att variera och ge bort ett coffee table game ibland – ett litet tips!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!