Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Light it up!

Detta inlägg innehåller reklam för Cervera och annonslänkar 

Herre vad kallt det är ute nu! Det enda jag tänker på är att få krypa ner under täcket med tända ljus just nu, jag är absolut inte van vid den här kylan. Ni anar inte hur kallt jag har det i lägenheten, träffade en granne härom dagen som sa att han hade 19 grader! Vilket innebär att jag har lika kallt om inte kallare, sätter på mig kashmir set, tofflor och morgonrock direkt när jag kommer innanför dörren. Har redan klagat på kylan en gång men borde kanske gör det igen men tror att det är de stora fönsterna som gör att det blir så kallt. Glad att vi går åt varmare och ljusare tiden iallafall!

Kan inte få nog av ljusstakar och ljuslyktor, det både värmer och lyser upp i mörkret. Hur söt är inte STOFF nagel ljustaken!? Finns i både mässing och stål och man kan bygga på dem på längden och höjden som så här. Snyggt och lekfullt!

Nu ska jag koka en kopp te och kolla klart på mästerkock. Imorgon har jag fullt schema och ska packa för en lång härlig helg nere i Skåne. Äntligen ska jag få återförenas med mina älskade pojkar och få se mina föräldrars nya hur i Åhus. Ska packa varma och mysiga kläder, lämna sminket hemma och bara njuta av havet, långa promenader och mysiga kvällar med lek och mys i soffan! En helg med fokus på Cognac och Ike <3

Ni hittar fler fina ljusstakar hos Cervera.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilka ljus har du till? 🙂

    Natalie 2018-03-07 14:42:14
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!