Portal, akuten och veckan som gått!

Ja förra veckan var lite av en olycksvecka, skar mig, åkte på en bihåleinflammation och tappade min mobil som gick i tusen bitar. Men det var en ganska bra veckan ändå och helgen bjöd på sol, mysig middag på portal, långpromenader och kalas. Näst intill helt återställd i fingrarna och förkylningen är som bortblåst så denna veckan blir det fult fokus på jobb och träning! Jag och Petra bestämde oss för att gå in i en vit månad i mars men jag tänkte att jag börjar lite innan och satt igång idag, det innebär träning och inget socker. Heja oss!

Ligger i sängen helt utslagen efter passet med Joanna, vissa dagar tar mer på energin än andra men känslan när man kommit hem efter ett svettigt pass slår mycket. Funderar på att hitta någon ny träningsform men vet inte riktigt vad, vad tränar ni och har ni testat något nytt?

Fredagsglad! Efter jag sprungit ner till Telia för att fixa en ny mobil så mötte jag upp Joanna och Mira på Riche för att fira in fredagen med bubbel och smörrebröd – kände mig lite extra hemma!

Tur i oturen! En helt ny värld har öppnat sig, kameran på nya Iphone är ju oslagbar! Skönt att slippa bära med sig systemkameran i vått och torrt framöver.

Helgblommor på Kristoffers blommor, har ni inte varit där måste ni besöka! Så mysig butik och har alltid ett trendigt utbud!

Senare möttes vi på Portal, älskar denna lilla resturang och slutar aldrig bli förvånad över hur bra maten är varje gång!

Vi åt en ”love stew” – havskräfta med potatis, ägg och silverlök till förrätt.

Gullis – alltid lika glad!

Efter havskräftan kom rödingen – med löjrom och krispig grönkol. Skulle kunna leva på fisk och speciellt röding.

Portal har blivit ett riktigt favorit hak! Kanske för att jag och Joanna rymmer dit nån gång lite då och då för ett glas rött i baren, skapar massa minnen och flyr vardagen lite men även för att personalen är så härliga, fantastiskt vin utbud och för att maten är magisk!  Har ni inte varit där borde ni boka – och det är ett perfekt dejting ställe ifall ni ska boka in en mysig middag!

Lördagen blev en lång och lugn dag med shopping och kvällspromenad. Och söndagen i samma anda men lite mer snö! Åkte ut till Vallentuna efter lunch för att fira mina favorit ungar Joline och Elliot som fyllde år, så mysigt att komma ut till lite natur, vinterland och alla skrattande barn <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Kul att du var fredagsglad och sprang in i vår butik och plockade ut en ny fräsh lur! Hoppas nya luren är över dina förväntningar och att du tar många fler fina bilder med den!

    Må gott!
    // Liv

    Telia sociala medier 2018-02-28 08:58:48 http://telia.se/facebook
    Svara
  • Vad är det för små-plock på bordet som ser ut som bacon och små tacos? Kan inte se dem på Portals meny som jag så nyfiket spanade in nu 🙂

    Annika 2018-02-27 15:24:34
    Svara
  • Att inte inta socker på en månad är klokt men alkohol innehåller otroligt mycket socker, blir det inget bin eller champagne då heller eller ni kör en ”fuskis”?

    JM 2018-02-27 12:18:19
    Svara
    • Svar på JMs kommentar.

      Det har du så rätt i! Nej vi har tänkt at köra utan alkohol också men att man får ta ett glas på lördag kvällen till middagen om man vill men inga större mängder 🙂

      mathildaweihager 2018-02-27 20:54:32
      Svara
  • Vad är det för iPhone du köpt? X? Och vilken hade du innan? Vill själv köpa en ny pga kameran men hört andra dåliga saker om dom så blev lite nyfiken!

    Sofia 2018-02-27 10:29:38
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Jag köpte den nya 8 plus, funderade på x men det är samma kamera i x och 8 plus så tog den istället. Gillar storleken på plus 🙂 än sålänge är jag super nöjd!

      mathildaweihager 2018-02-27 20:55:50
      Svara
  • Din fantastiska vita kappa i första bilden, får man fråga vart den går att hitta någonstans? Så fin!

    Louise 2018-02-27 00:01:36
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!