Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Friday again!

Fredag igen, vad händer med veckorna!? Det går lite förs snabbt men skönt med helg och inte allt för mycket planer. Har precis jobbat undan en hel del, går lite långsammare med en skadad tumme men det tar sig. Ska försöka linda in handen och ta en dusch och åka och hämta kemtvätt och köpa presenter till helgens kalas. Ikväll ska jag och Joanna till Portal, vårt egna lilla hak och äta en mysig middag. Så längesen vi hade en ensam dejt så ikväll ska vi göra det vi är bäst på – prat om livet i timma haha! Hörs lite senare. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!