Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Efter regn kommer solken!

Ibland är det skönt att jobba hemifrån men efter en dag börjar det klia i benen, blir så rastlös när jag inte får mitt dagliga sociala intag! Mår mycket bättre idag men tummen dunkar och är fortfarande svullen men det ger sig nog snart – vila så är jag snart på benen igen!

Innan den lilla olyckan inträffade hann jag med en mysig lunch med fina Jannike på Österlånggatan 17. Så mysigt att se henne, har inte träffats på över ett halv år så vi hade mycket att gå igenom. Hon strålar! Vi har gått igenom mycket det senaste året och haft ett liknande år, så skönt att inte känna att man är ensam och ha någon att dela sina tankar med.

Att se henne gravid, lycklig och glad får mig att bli lycklig i hela kroppen! Efter regn kommer solsken och det är så sant <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!