Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Akuten och frukost i sängen all day!

Åkt på en bihåleinflammtion och råga på det så skar jag mig riktigt djupt i handen igår kväll när jag skulle snitta om mina magnolia kvistar! Först trodde jag inte att det var så illa men med tanken på mängden blod så satte jag mig i en taxi till akuten och väl var väl det för dem satte 8 bedövningssprutor och 6 stygn. Hur lyckas man!? I och för sig så är jag lite smått klantig ibland så det förvånar mig inte. Det gick hyfsat snabbt och dem var så gulliga på akuten, läkaren fick ta både en och två svordomar för satan i gatan vad ont det gjorde att sätta bedövningen i nerverna! Men han lappade om mig fint och efter 10 dagar ska jag vara läkt och fin.

Så idag är jag inte super stark, legat i sängen som en liten pöl halva dagen! Jobbat med högerhanden så gott det går och ätit frukost i omgångar haha vad vore livet utan foodora! Kunde inte blivit mer bortskämd en dag som denna när foodora plingade på dörren med en full kasse från Pom & Flora, mitt favorit frukostställe <3

Så typiskt att solen skulle vara framme idag när jag är sängliggande men ska inte klara på min utsikt från sängen!

Ingen dålig buffé jag fick till, har frukost för resten av veckan nu!

Banana bread for the win!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry