Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Akuten och frukost i sängen all day!

Åkt på en bihåleinflammtion och råga på det så skar jag mig riktigt djupt i handen igår kväll när jag skulle snitta om mina magnolia kvistar! Först trodde jag inte att det var så illa men med tanken på mängden blod så satte jag mig i en taxi till akuten och väl var väl det för dem satte 8 bedövningssprutor och 6 stygn. Hur lyckas man!? I och för sig så är jag lite smått klantig ibland så det förvånar mig inte. Det gick hyfsat snabbt och dem var så gulliga på akuten, läkaren fick ta både en och två svordomar för satan i gatan vad ont det gjorde att sätta bedövningen i nerverna! Men han lappade om mig fint och efter 10 dagar ska jag vara läkt och fin.

Så idag är jag inte super stark, legat i sängen som en liten pöl halva dagen! Jobbat med högerhanden så gott det går och ätit frukost i omgångar haha vad vore livet utan foodora! Kunde inte blivit mer bortskämd en dag som denna när foodora plingade på dörren med en full kasse från Pom & Flora, mitt favorit frukostställe <3

Så typiskt att solen skulle vara framme idag när jag är sängliggande men ska inte klara på min utsikt från sängen!

Ingen dålig buffé jag fick till, har frukost för resten av veckan nu!

Banana bread for the win!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!