Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My happy place!

Mitt happy place är nu ute på hemnet! Mina föräldrar ska sälja min trygga punk i Skåne, det är med blandade känslor men eftersom dem ska flytta till nytt hus i Åhus som ligger 10 min bort från Yngsjö finns det ingen anledning att ha kvar stugan. Jag kommer sakna detta underbara lilla hus något enormt! Så många minnen och det finns inget ställe på jorden som får mig att känna mig så trygg och lugnet som när jag kommer ut till Yngsjö, havet och stugan. Älskar detta ställe!

Nu när jag flyttat hem till Sverige tänkte jag att jag skulle spendera minst en helg i månaden med mina små bebisar i stugan men jag kommer nog att hinna med en helg innan det säljs iallafall. Inga fler somrar i stugan, inga fler livade italienska middagar med med familj och vänner men jag är överlycklig att mina föräldrar äntligen har valt att köpa hus i Åhus! Älskar Åhus och ser så mycket framemot sommaren där, handelsbaren och alla gamla vänner. Nu ska jag boka en tågbiljett hem och sen springa till gymet, handla inför söndagsmiddag och somna tidigt <3 hoppas ni har en mysig söndag! Puss

Vill ni se fler bilder och visningsdagar hittar ni det här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!