Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Wakakuu X 2NDDAY

I fredags startade jag helgen med en lunch på Ett Hem som wakakuu och 2NDDAY bjöd in till. Ett Hem är tveklöst det mysigaste hotellet i Sthlm, måste boka en natt där snart! Tänker mig en söndag, söndagsmiddag och vila upp sig innan veckan sätter igång, så mysigt. Vi var ett härligt gäng tjejer som var inbjuda på lunchen för att få en presentation av wakakuu och en kollektionsvisning av 2NDDAY. Blir både imponerat och inspirerad av kvinnorna bakom wakakuu, dem har lyckats bygga upp ett fantastisk koncept och utan tvekan den bästa webbshoppen i Sverige!

Vi åt fantastisk mat och skålade in helgen, efter lunchen åkte jag vidare till Strandvägen 1 för att fira Petras stora dag. Lovar ett långt och härligt inlägg från hela helgen lite senare, nu ska jag springa in ett möte och efter jobbet blir det gymet med Joanna <3 hörs senare!

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!