Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Svävar runt på moln!

Ni vet dagar när man känner att man hinner med allt man vill och lite till! Idag har jag svävat lite på moln och allt har gått som jag velat, älskar dagar när man har så mycket energi att man inte riktigt vet var man ska göra av den. Tänkte gå på YSL middagen ikväll men valde att gå till gymet istället, kanske tråkigt val men precis vad jag behövde! Sprang förbi min älskling Petra och Linns event med Ben & Jerrys efter jobbet, hämtade ut några paket, och nu håller jag på att packa väskan inför Munchen. Ska bli så roligt åka tillbaka, första gången jag flyttade från Sverige flyttade jag till en stad lite utanför Munchen så jag har många fina minnen från denna underbara stad. Planet går tidigt och mötet med mytheresa.com börjar vid lunch, spännande och intressant att få besöka deras huvudkontor och se hur dem jobbar. När jag slutade på Bubbleroom flyttade till Munchen drömde jag om att få jobba på mytheresa så ska bli extra roligt möte med dem. Efter mötet blir det nog en lunch på min favorit restaurang och lite shopping innan flyget går hem till Sthlm igen. Sen tar jag helg! Ser så mycket framemot fredag och helgen, börjar fredagen med en lunch på Ett Hem som Wakakuu och 2NDDAY bjuder in till. Efter lunchen ska vi fira Petra som fyller 30, kan inte förstå att tiden går så fort! Jag och Petra firar 10 år som vänner detta året, det måste såklart också firas!

Nu ska jag försöka få några timmars sömn så jag är pigg och alert imorgon, sov gott fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Spännande! Kan du inte berätta mer vad du jobbar med? Har läst att du jobbar på Nordiska Galleriet, men gör du det forfarande och jobbar du med andra saker också? kram

  Klara 2018-02-08 10:16:17
  Svara
 • Åh fina du, vart är den underbara kappan/jackan ifrån?

  Veronika 2018-02-08 09:28:01
  Svara
 • <3 <3 <3

  Bubbleroom 2018-02-08 08:49:02
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che