Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kontorsinvigning, brunch och helgens bilder!

Måndag och ny vecka, har en fullspäckad vecka med massa roliga möten, dags trip till Munchen och en mysig helg framför mig. Kom precis hem från gymet, vill egentligen bara slänga mig i sängen men vill så klart dela med mig av min helg innan jag somnar. Hela veckan och helgen var så mysig, hann med att träffa alla mina bästa som kom hem från Thailand, fått en ny frisyr, brunchat och sovit ut hela helgen vilket var det viktigaste och välbehövt. Så skönt när man känner att man hinner med sin kalender även om att jag krigar mot tiden varje dag. Hade för mycket tid innan och nu när jag kommit igång på jobbet vet jag inte hur jag ska förvalta min tid. Hur hann jag med allt förut?! Tycker jag är ganska bra på att planera min tid men den senaste tiden har jag varit stressad konstant, hinner jag inte med gymet får jag ångest över det, hinner jag inte med bloggen får jag ångest för det, träffa vänner, åka hem till mina hundar osv. Måste släppa på alla måsten och inte vara så hård mot mig själv, ska försöka fokusera på det viktiga i livet, mig själv och mina nära och kära! De som ger mig energi och gör mig glad <3

Denna lilla favorit ger mig både energi och gör mig glad!

Vi har hittat ett nytt favorit hak, våran egna lilla kvarterskrog.

Ser inte super glad ut på bilen men blev så nöjd med resultatet, som vanligt när jag är hos Emelie!

 

Solen tittade äntligen fram så blev en premiär fika ute även om jag höll på att frysa fingrarna av mig. Vad gör man inte för några minuter D-vitamin!

I torsdags var vi på kontorspremiär, Petra och Carro hade stylat och kontoret på Nr18.

Så fint! Drömmer fortfarande om en kontorsplats med mina bästa!

<3

Hur fina är inte tavlorna som Lollo (Petras syster) målat?! Tänkte beställa några hem, så svårt att hitta tavlor men nu vet jag exakt vad jag vill ha!

Finisar! Efter eventet åka jag och Petra hem till henne på sleepover, så mysigt! Tänk att man snart är 30 och fortfarande sover över hos varandra haha men det kommer vi nog alltid göra <3

Och där tog vi helg! En fredagslunch på Österlånggatan 17 i vanlig ordning <3

Efter lunchen åkte jag direkt hem, hoppade i säng och somnade innan jag hann kolla klart på min serie.

Vaknade upp utvilad, började med ett pass på gymet och sen ner på stan för att möta upp Petra, Linn, Ananda och Ida på Milles för en tjej brunch.

 

Som slutade på Bardot, tiden går för fort när man har roligt!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind