Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Operakällaren & Clarins

Springer runt som ett litet yrväder denna veckan, kom precis hem och ska packa väskan och ta en taxi till Nr18 och tjejerna. Petra och Carro har stylat om hela kontoret så ikväll blir det en liten intim invigning, sen ska jag och Petra ha dejtnight. Vi har inte hunnit med att ses så mycket den senaste tiden så ska bli så mysigt att bara umgås vi två. Petra är en av mina absoluta bästa vänner som ni vet, hon är min familj, var min made of honor och var min första vän i Sthlm så hon betyder lite extra. Vi har missat så mycket tid under mina år utomlands, vi sa att vi skulle ta igen all den tiden nu när jag flyttat hem men har inte riktigt hunnit. Men denna våren är det full fokus på henne och snart är det hon som ska stå i centrum och vara brud! Ser så mycket framemot allt vad denna våren har att bjuda på, möhippa ska planeras, bröllop, ett flertal 30 års fester och att bara få vara hemma med alla vänner i Sthlm. Så mycket att se framemot!

Igår fick jag äntligen träffa mina bästa som varit i Thailand i en vecka (kändes som en månad). Joanna hade en intim middag på Operakällaren med Clarins, mitt absoluta favorit märke inom skönhet. Joanna blev sminkad och vi fick en introduktion på alla skimrande vårnyheter. Ska visa er mina favoriter senare men nu måste jag hoppa in i en taxi, hörs senare! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gillar din blogg jättemycket! Varifrån är din fina topp på bilden?

    Emma 2018-02-02 21:44:58
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!