Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLS Bahamar!

God morgon fina ni! Ligger i sängen, tittar på nyhetsmorgon och drömmer mig tillbaka till Bahamas. Kom på att jag inte lagt upp bilderna från SLS Bahamar, favorit hotellet på hela resan. SLS finns i lite olika länder och städer men just detta hade precis öppnat, i november öppnade dem dörrarna för det nya, färgglada paradiset. Jag blev tok förälskad från första stund! Stranden var magisk, fantastiska restauranger och arkitekturen var lekfull. Åker jag tillbaka till Bahamas bokar jag definitivt detta hotel igen!

När man tittar ut vill man bara boka en ny resa så man har något att se framemot, får nog börja titta på en sommaren snart. Man behöver ha något att längta efter när det faller snö och kylan biter ända in i skelettet.

Nu ska jag ta mig en snabbis till gymet och sen förbereda söndagsmiddag. Sara var här igår och vi hade asiatisk afton bara vi två, så mysigt! Kommer upp ett enkelt och nyttigt asiatisk recept lite senare. Imorgon kommer äntligen tjejerna hem från Thailand, som jag saknat dem! Känns som att dem varit borta en hel evighet så det är på tiden att dem kommer hem. Vad vore livet utan sina vänner <3 hörs lite senare, puss på er!

Favorit poolen, jag föredrar att ligga vid poolen men både Joanna och Anders ville ligga på stranden så vi fick ta varannan dag så alla tre blev nöjda haha.

Hur glad blir man inte av dessa pastell färger, som en liten sagovärd!

Älskar att det stod små husvagnar lite överallt!

Joanna matchade både inredningen och ölen haha sötis!

Livet på en pinne, saknar dessa dagar när man bara kunde gå långa promenader på stranden med en kokosnöt i handen.

Vi firade nyårsafton eller 12-slaget på bryggan, tittade på fyrverkerierna och dansade in det nya året.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Men knappt härliga bilder! 🙂 Har en fråga till dig om hairtalk, hur är det att sätta upp håret i knut som du har på bilderna? är det svårare med tanke på fästerna? och vart kommer den fina röda bikinin ifrån? 🙂 Kram kram

  Sara 2018-01-30 15:37:28
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ibland kan de vara svårt att sätta upp håret i knut utan att fästena syns men de går alltid att gömma dem 🙂 dem syns betydligt mindre när man har mörkt hår, men eftersom fästena är mjuka går det alltid att gömma dem under sitt eget hår. Rekommenderar harirtalk till alla, skonsamt för håret och har en fantastisk kvalitet! Bikinin är från Asos om jag inte minns fel 🙂 <3 kram

   mathildaweihager 2018-02-09 09:43:24
   Svara
 • Hej! Era bikinis, var hittar jag dem?

  Therése 2018-01-30 08:26:54
  Svara
 • Vem är Anders? Trodde det bara var du o Joanna??? =)

  Malin 2018-01-28 12:13:37
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!