Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Asian dinner for two!

Detta inlägg innehåller reklam för Cervera och annonslänkar

Igår hade jag den perfekta lördagen, lät bli att ställa klockan och vaknade vid 10 så fick en skön sovmorgon. Började med ett pass på gymet, älskar att träna på morgonen! Städade hela lägenheten och köpte nya snittblommor, finns ingen bättre känsla! På eftermiddags tog jag en promenad, gick förbi en vän på ett glas vin och sen gick jag vidare mot asian market för att handla för kvällens middag. Sara kom över lite spontant, vi pratade om livet, åt, drack och öppnade fortune cookies haha har blivit en grej för mig så varje gång jag handlar på asian market köper jag på mig ett gäng cookies och hoppas på att få en text som vägleder mig i livet eller bara ett positivt citat. Varken jag eller Sara fick någon rolig text denna gång men bättre lycka nästa gång, en mysig kväll hade vi iallafall.

Jag gjorde larb, grön papaya sallad, edamame och äntligen fick jag tillfälle att ta fram mitt nya porslin. Jag lagar ofta asiatisk och har letat efter ett porslin som passar att servera i och detta från Broste Copenhagen blev jag så glad för. Passade perfekt kvällen till ära!

Broste Copehagen – Skål

Broste Copenhagen – Tallrik 

Ni hittar porslinet hos Cervera.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Bara MÅSTA ha det här när lönen kommer! 🙂

  Karina 2018-02-05 02:16:39 http://www.xn--allmnbildning-efb.se/
  Svara
 • Hur går det med arbetet på Nordiska Galleriet och din utbildning där? Det vore inspirerande att höra dina erfarenheter. Vem är Anders som följde med till Bahamas?

  Karin 2018-01-31 13:58:54
  Svara
 • Hur går det med jobbet på Nordiska gallerian och din utbildning? Vem är Anders som följde med till Bahamas?
  Har man en blogg blir man en officiell person.

  Lisbeth 2018-01-31 13:49:52
  Svara
 • Hej,
  Vart ifrån kommer ditt matbord?

  Gabriella 2018-01-29 22:26:37
  Svara
 • Så fint! Vart kommer bordet ifrån ochvilket mått??

  Sara 2018-01-28 21:04:46
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!