Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Anemone

Detta inlägg innehåller reklam för Cervera och annonslänkar

Gråa tråkiga januari! Har inte bott hemma i Sverige på 4 år och helt glömt bort eller snarare förträngt hur extremt deppigt det är här hemma under dessa månaderna. Mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem men man får väl göra det bästa av situationen, fokusera på jobb, hälsa och mysiga hemma kvällar. Som jag längtat efter att bara vara hemma, har varit något inplanerat varje helg i månader men nu äntligen har jag en helg som jag bara ska pyssla om mig själv och äntligen ta tag i lite inredningsshopping. Börjar kännas som ett riktigt hem nu, mitt hem. Tar alltid lite tid innan man börjar kännas sig som hemma och känna trygghet men nu börjar jag känna att det är skönt att komma hem och bara vara. När alla tjejer är i Thailand ska jag passa på att bara vara själv, tända ljus, laga mat och mysa runt. Kan erkänna att det känns ganska tomt när alla hela gänget har åkt men det är bar att sakna lite ibland också.

Fick hem dessa super fina ljuslyktorna och skålen från Målerås glasbruk förra veckan, passade perfekt på mitt Tavlor bord. Älskar att dem ser ut som en anemone, en av mina favorit blommor! Har fått en nykärlek för glasskulpturer och ljuslyktor i glas, för 10 år sen var man trött på allt från Kosta Boda till stora glassfigurer men nu ser man att det börjar komma tillbaka. Fint att blanda keramik, stål och glas. Så trött på att allt ska vara i mässing eller stål, blir lite mer liv och känsla om man blandar och sätter sin egen prägel på inredningen.

Anemone – ljuslykta

Anemone – skål

Ni hittar Målerås glasbruk hos Cervera.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Va fint du har det! Vart kommer ditt matbord ifrån och vilket mått har du?

  Sara 2018-01-27 22:51:10
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack <3 stenskivan har jag beställt på stenetreprenader och benen är från Magis, måttet på stenskivan är 120cm

   mathildaweihager 2018-02-09 09:46:02
   Svara
 • Förlåt en privat fråga men jag har inte riktigt förstått om du har separerat eller om ni har ett distans förhållande?

  Åsa

  åsa 2018-01-26 07:02:40
  Svara
  • Svar på åsas kommentar.

   Hej Åsa, ingen fara. Ja vi har separerat, ligger ett inlägg lite längre ner om vår separation <3

   mathildaweihager 2018-02-09 09:50:52
   Svara
 • Så fina ljuslyktor!

  Josefine 2018-01-25 13:53:19 https://varmepumpshopen.se/
  Svara
 • Umgås inte du och Bisse längre?

  Hanna 2018-01-25 12:52:43
  Svara
 • Hej, förstår om är för privat så hoppas du inte tar illa upp, men är du fortfarande tillsammans med din man? Kommer han till Sverige eller tänker du flytta ner till honom igen i framtiden? Fin blogg, kram

  Mia 2018-01-25 08:00:45
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!