Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sushi Sho, P3 guld & en magisk helg i Gbg!

Denna helgen gick snabbare än jag hann tänka, är helt slut efter en magisk helg med mina tjejer i Gbg men herre var roligt vi hade! Men det bästa på hela helgen var nog middagen på Sushi sho som var bokad sen länge, har nog aldrig ätit så god sushi hela mitt liv! Deras koncept är fantastiskt – dem serverar endast en meny, Omakase+Tsumami, smårätter och nigirisushi. Hela baren serveras samtidigt i sittningar, en servering i taget, direkt från kocken. Dem har enbart 12 platser och alla sitter tillsammans i baren vilket leder till att man fokuserar 100% på maten och gästerna, har man tur så sitter man bredvid några härliga människor som man kan bli ny bekantskap. Älskar att träffa nya människor på resor och restaurang besök, det ger mig sån energi. Jag har ett stort genuint intresse för mat och restaurangbesök, skulle nog kunna säga att mat är vägen till mitt hjärta haha finns få saker som får mig att le och njuta så mycket som när jag får stå i köket, äta god mat eller få uppleva nya matkulturer och restauranger. Har ni inte varit där kan jag starkt rekommendera er att boka ett bord, lovar att ni kommer få en fantastiks upplevelse på alla sätt!

På lördagen gick tåget tidigt till Gbg, träffade upp mina favoriter  på stationen och sen var tjejhelgen igång. Vi checkade in på mysiga Bellora och begav oss till Toso för en snabb middag innan det var dags för P3 Guld. Kvällen blev lång och avslutades på Yaki-Da och Lounge så dagen efter var vi alla 4 rejält trötta, lite sömn på tåget hem så överlevde vi söndagen. Men det känns att man inte är 20 längre, tiden går för fort! Denna veckan är det fokus på jobb och träning, kommit ur min tränings rytm en aning så måste komma igång denna veckan. Nu ska jag fortsätta jobba lite och sen hopp i säng, imorgon ska jag äntligen till bästa Emelie på Hairtalk – dags för en förändring! Ny färg och ny frisyr, funderar på att klippa det kortare, inte super kort men till axlarna eller lite till. Ja vi får se vad jag känner för imorgon men måste göra något nytt för att piffa upp denna extremt gråa månaden. Puss på er!

Började helgen med en lunch på Österlånggatan 17 och packade ner denna fina kostym som Linda på Nelly snällt hade budat över för P3 galan.

Sen var det dags för det efterlängtade besöket på Sushi sho!

Denna enkla lilla nigiri ser inte så mycket ut för världen men det var den bästa biten på hela kvällen.

Kockarna imponerade, önskar jag kunde göra sushi hemma. Borde kanske gå någon kurs, tänk fredagsmyset om man kunde samla sina vänner och laga sushi tillsammans. Kanske få bli ett nyårslöfte – lära sig göra sushi.

De flesta rätterna bestod av enkla råvaror som denna men wow – sa inte många ord under middagen, jag log mest hela tiden.

Denna glada herre serverade oss hela kvällen, han inspirerade oss och gav oss en fulländad kväll! Här visar han upp den hängmörade tonfisken som jag mer än gärna hade stoppat ner i väskan!

Vi bodde på Bellora, så mysigt boutique hotel på avenyn.

När vi checkat in var det dags att hoppa i kostymen för kvällen, brukar alltid bära klänning men med tanke på det gråa och kalla vädret så passade det perfekt med en bekväm kostym. Ni hittar den här – Kavaj & Byxor

P3 Guld bjöd på prisutdelning och artister – en av dem var Molly Sanden och ”Utan dig”, har aldrig gråtit så mycket till en låt som denna så när hon gick upp på scen fick jag torka tårarna om och om igen. Hon har vuxit så i mina ögon och öron den senaste tiden, fantastiska kvinna!

En bild säger mer än tusen ord haha denna bild säger exakt hur vi mådde efter 24 timmar i Gbg <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Har du skiljt dig? Du skriver aldrig om din man/visar bilder eller din vigselring på?

  Lisa 2018-01-27 20:18:36
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Ja det har jag <3 därav att jag flyttat hem till Sverige. Där ligger ett inlägg lite längre ner om min separation.

   mathildaweihager 2018-02-09 09:48:03
   Svara
 • Hej! Du är så fin! Hur gör du för att få ditt hår lockigt nertill som på bilderna? Supersnyggt!

  Emelie 2018-01-27 19:46:34
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej, tack <3 jag lockar håret med en stor locktång, jag har den största strl från cloud9, den locktången är super enkel att använda och då får man till stora fina lockar 🙂

   mathildaweihager 2018-02-09 09:49:18
   Svara
 • Hej Mathilda!
  Vart är dina fina svarta klackskor ifrån?

  Felicia 2018-01-26 00:39:00
  Svara
 • Hade såå gärna velat gå på P3 Guld, ser så kul ut!

  Josefine 2018-01-23 14:06:49 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!