Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lunch med Nelly och vänner!

Sitter på tåget mot Gbg med mina favoriter, Sara och systrarna Hoss för att gå på P3 Guld galan. Vi möttes upp tidigt i morse på stationen med kudden kvar i huvudet haha vi alla var så trötta efter Elle-galan och middagar. Men det ska bli så mysigt med en tjejhelg bara vi, dricka bubbel och skratta natten lång. I veckan var jag på Nosh & Chow där Nelly tillsammans med Joanna bjöd på en lunch och visade den nya kollektion. Så många fina skor! Linda hade på sig en fantastisk kostym som jag så snällt fick packa med mig till röda mattan ikväll, ska visa er senare. Nu ska jag försöka sova en timme så jag orkar med kvällen, hörs senare!

Så härliga färger, nu vill man bara ha vår och sol!

Joanna var så fin i skjortklänningen, ni hittar den här – dress 

Alla var samlade, så lyxigt att kunna möta upp alla sina vänner på en lunch mitt i veckan.

Andrea – så härlig bild!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!