Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LWL Jewelry

Förlåt för mitt extremt dåliga uppdaterande! Haft upp över öronen mycket att göra den senaste veckan, mycket jobb och många härliga event men också ett samtal som vände upp och ner på min vardag! Både på gott och ont men något som skulle kunna förändra min vardag på många sätt – ska berätta mer om det senare. Men nu är jag tillbaka i matchen och fått tillbaka rutinen och energin även om jag sover så dåligt om nätterna, många vänner som säger samma så måste ligga något i luften eller är det bara den extremt tråkiga tiden på året som gör att man grubblar mycket på livet när man egentligen ska hinna med sina 8 timmar sömn.

Hur som helst så var jag på ett en mysig lunch på Nobis förra veckan och titta på massor av fantastiska diamanter och fick en snabb diamantkurs av fina Amanda som grundat LWL Jewelry. Jag träffade Amanda för flera år sen i Malmö genom gemensamma vänner, så roligt att det går så bra för henne! Så häftigt att hon är gemmolog, expert på ädelstenar och gav oss en snabbkurs i hur vi ska tänka när vi köper diamanter – ska ni gifta er eller bara vill ha en fantastiks diamantring rekommenderar jag verkligen Amanda, så duktig och har stenkoll på allt om ädelstenar!

Hur fin är inte denna mega ringen?!

Fina Dasha, Mira och Petra var såklart där <3

Så många fina, skulle få extrem beslutångest om jag skulle behöva välja!

Så intressant att höra om kvalité och vad man ska tänka på vid nästa köp.

Mina favoriter och en favorit! Biderman testade dessa underbara örhängen, så fina! 30 års present till mig själv kanske… man kan ju alltid drömma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej,
  Vart kan man hitta den fina lila stickade tröjan som biderman har på sig?
  Mvh
  Maria

  Maria 2018-01-17 15:11:05
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!