Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Michaela – Flattered

Mina nya favorit sandaler, lagom till Bahamas kom de nya Michaela sandalerna och jag fullkomligt älskar dem! Varvade mellan de beiga och de svarta under hela resan, vill bara att våren och sommaren ska komma när jag tittar på dem. Det är fina Forni som har designat dem för Flattered och jag måste säga att hon har prickat in alla rätt för hur en elegant sandal ska se ut i mina ögon. Nu ligger dem fint nerpackade och väntar på att värmen ska komma till Sverige – den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

/ Michaela – Flattered /

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kul du gillade skor från Flattered:) jag fick några förra året men fan va obekväma de var, de så bättre ut på bild än de satt IRL kan jag säga haha 🙂

    Ha en fin ny vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

    Maria at Inredningsvis 2018-01-15 12:58:38 http://inredningsvis.se/
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!