Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Staniel Cay & Island life!

En dröm som slagit in och ett nytt checkmark på min bucketlist! Staniel Cay var helt magiskt, vi var där för någon dag sen och hade mer än gärna stannat någon dag till, bada med hajarna var något av det coolaste jag gjort. Lite läskigt kan jag nog erkänna att det var men efter en stund var det bara mysigt att ha dem simmandes runt benen. En bild säger mer än tusen ord så jag tror att ni ser hur fantastiskt det var. En vecka har gått och vi har en vecka kvar nu, jag har verkligen börjat slappna av och bara njuta av ledigheten även om det tog några dagar att komma ner i varv. Så här långt älskar jag Bahamas så kan verkligen rekommendera er att åka hit och speciellt Staniel Cay! Nu ska vi hoppa in i duschen och åka in till stan för en lugn middag. Igår var det karneval och folk fest som vi självklart var och kollade på, hela Nassau dansade runt på gatorna och sjöng halva natten så idag är vi lite trötta men det var det värt! Hörs sen!

Hur mycket älskar man inte ö livet!

Vattnet är obeskrivligt blått.

Tyckte till och med att hajarna var gulliga haha betydligt gulligare än vad jag trott. Kan förstå att dem kallas för Bahamas hundvalpar.

Jag och min älskade Joanna, kunde inte rest med en bättre vän <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ser helt fantastiskt ut! Är det bara du och Joanna som reser tillsammans? Är en kille som man ser mycket tillsammans med er så tänkte om han ingår i resesällskapet 🙂

    Ha en fantastisk sista vecka!

    Michaela 2017-12-28 09:27:46
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!