Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så reso att åka och veckans snaps!

God morgon fina ni! Nu sitter jag med det sista jobbet och packningen, har ett möte i eftermiddag sen ska jag stänga väskan och ta en taxi hem till Joanna, Petra och Sara kommer ikväll och tar ett glas bubbel med oss för att dem inte ska sakna oss för mycket ner är borta. Sen är det dags att åka till Arlanda, hurra! Som jag längtat till denna dagen, det sist jag gör innan det nya året är att åka på min drömresa, få bada med grisar och hajar och njuta av Bahamas. Året har varit omvälvande som ni vet, många tårar och nystart men jag ser ändå så mycket fram emot 2018! Kan inte tänka mig ett bättre avslut på detta året än en resa med bästa vänner. Jag ska njuta till tusen och bara tänka positivt inför nästa år, komma tillbaka med massa energi! Ni följer väl med på resan – utlovar en massa härliga bilder och tips.

De två senaste veckorna har varit fyllda med massa jobb, middagar, event och härligheter men det har gjort mig lite extra trött och haft ont om tid men bilder har jag tagit iallafall –  massor med bilder!

Druckit bubbel med min bästis!

Ätit på Hillenberg några gånger för mycket..

Varit med mina favoriter på Mr Voon och ätit en mysig middag med tjejerna på Clarins, vi planerade en till tripp till Lotta och clarins i sommar – så mycket att se framemot!

Varit på mitt första svenska julbord på 4 år! Gissa om jag hoppade av lycka när Petra och Dasha frågade om jag ville följa med och äta julbord på Hallwylska!

Åt så att jag rullade hem haha, rekommenderas verkligen julbordet på Hallwylska! Så mysigt och gott!

<3

Har varit nere i Skåne och Yngsjö, umgåtts med min familj och mina älsklingar!

Ätit ännu mer julmat!

Somnat i soffan med mina bebisar, behövde verkligen få ner hem och ta en paus med dem. Finns inget mysigare än att somna tätt ihop med. Dem satt som små plåster på mig från början till slut <3

Fått hem lite möbler, börjar äntligen kännas som ett hem.

Började packa och fick hem dessa underbara skorna på posten, dem följer så klart med till Bahamas – ni hittar dem här.

Haft min första middag hemma i lägenhet haha dock var vi så trötta att vi inte orkade laga mat – tacka gudarna för Foodora! Vi åt phils burger och drack bubbel från Richard Juhlin, eftersom vi var bakis passade det perfekt med ett alkoholfritt bubbel.

Varit på Metro modes julfest! Jag hjälpte till att planera och koordinera festen –  så roligt och den blev så lyckad!

Fina Sussane, vi jobbade ihop på Bubbleroom förut. Har inte sett henne på så länge!

Varit på nyårsfest, spelat pingis med bubbel och tagit massa suddiga selfies med mitt happy pill.

Min finaste Roshi har spelat in en långfilm – Para Knas. Så självklart var vi där och supporta henne på premiären! Så stolt över henne <3

Var på tu man hand middag med denna gullig.

Varit hemma och bara njutit av att mitt hem börjar bli ett hem, haft vänner över och det gör att det mer och mer känns som mitt egna lilla krypin <3 allt har sin tid och äntligen börjar jag landa i flytten hem till Sverige.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Mathilda!
  Älskar din blogg!! Men en fråga, vart har din man tagit vägen?
  Kram

  My 2017-12-26 18:00:58
  Svara
 • SNYGG!!!

  Tina 2017-12-19 12:28:34
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!