Kvalitetshelg bokad!

Kom hem igår efter en mysig middag på Nyko, ögonen gick i kors och trodde att jag skulle somna på studs men började bläddra i mobilen och kom in på vår whatsapp grupp för mina älskade hundar, bläddrande igenom bilder och kollade på filmklipp tills tårarna började rinna. Det slutade med att jag grät mig själv till sömns av saknaden av mina små päls barn, saknar dem obeskrivligt mycket. Så i morse bestämde jag mig för att boka en biljett ner till Skåne. Tänkte åka ut till Åhus och hänga bara vi, gå långa promenader på stranden och somna tillsammans framför brasan! Jag låter som en crazy dog lady men det vill jag nog villigt erkänna att jag är, mina hundar är allt för mig. Ska packa väskan full med myskläder och varma jackor, laga julmat och ha en kvalitetshelg i stugan. Ska krama ihjäl mina så älsklingar!

Nu ska jag strax packa ihop väskan och be ge mig bort mot Mr Voon för ikväll vankas det middag med Lotta på Clarins, Joanna, Petra och Carro. Bästa gänget! Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Du hade en frågestund i slutet av oktober någon gång innan du bytte portal till metromode. Tycker fortfarande att det skulle vara kul om du valde att svara på alla de frågor som kom in ?

    Då inlägget indirekt menar att dina hundar är hos dina föräldrar i Skåne så undrar jag bara varför? ? Jag trodde att ditt ex hade kvar dem hos sig. Hoppas du får en underbar helg och massa hundmys! ?

    Angelica 2017-12-06 22:24:23
    Svara
    • Svar på Angelicas kommentar.

      Hej Angelica, Åh jag lovar att jag ska svara på alla frågor, har bara inte känt att jag haft tid men lovar att dem kommer upp denna veckan 🙂 Tack, ja helgen har varit full av massa hundmys 🙂

      mathildaweihager 2017-12-11 09:41:47
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!