Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kvalitetshelg bokad!

Kom hem igår efter en mysig middag på Nyko, ögonen gick i kors och trodde att jag skulle somna på studs men började bläddra i mobilen och kom in på vår whatsapp grupp för mina älskade hundar, bläddrande igenom bilder och kollade på filmklipp tills tårarna började rinna. Det slutade med att jag grät mig själv till sömns av saknaden av mina små päls barn, saknar dem obeskrivligt mycket. Så i morse bestämde jag mig för att boka en biljett ner till Skåne. Tänkte åka ut till Åhus och hänga bara vi, gå långa promenader på stranden och somna tillsammans framför brasan! Jag låter som en crazy dog lady men det vill jag nog villigt erkänna att jag är, mina hundar är allt för mig. Ska packa väskan full med myskläder och varma jackor, laga julmat och ha en kvalitetshelg i stugan. Ska krama ihjäl mina så älsklingar!

Nu ska jag strax packa ihop väskan och be ge mig bort mot Mr Voon för ikväll vankas det middag med Lotta på Clarins, Joanna, Petra och Carro. Bästa gänget! Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Du hade en frågestund i slutet av oktober någon gång innan du bytte portal till metromode. Tycker fortfarande att det skulle vara kul om du valde att svara på alla de frågor som kom in 😊

  Då inlägget indirekt menar att dina hundar är hos dina föräldrar i Skåne så undrar jag bara varför? 😊 Jag trodde att ditt ex hade kvar dem hos sig. Hoppas du får en underbar helg och massa hundmys! 😃

  Angelica 2017-12-06 22:24:23
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej Angelica, Åh jag lovar att jag ska svara på alla frågor, har bara inte känt att jag haft tid men lovar att dem kommer upp denna veckan 🙂 Tack, ja helgen har varit full av massa hundmys 🙂

   mathildaweihager 2017-12-11 09:41:47
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind