Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tomat soppa!

God morgon finisar! Vaknade upp med ett leenden på läpparna och utvilad. Igår åkte jag hem till Joanna för att planera lite inför Bahamas resan, två veckor kvar nu! Joanna hade fått ett trevligt bud hem som kom väl till pass, mysigt att laga lite soppa tillsammans samtidigt som vi planerade. Så enkel och god, testa. Nu ska jag ut på en snabb pw innan dagen sätter igång. Puss på er!

Gör såhär: Stek 2st gula lökar tillsammans med 2st vitlöksklyftor i en rejäl smörklick i en stor kastrull. När löken blivit mjuk så ha ner 2 burkar Mutti krossade tomater samt ytterligare 5 dl vatten. En nypa socker, 2 tsk smulad oregano, 2 tsk äppelcidervinäger, 0,5 tsk paprikapulver, salt och peppar. Låt puttra i ca 5 min under lock. Rör ner 3 dl crème fraîche och stavmixa allt från sidan av plattan. Ställ tillbaka kastrullen på plattan, skölj 1 tetrapack röda linser och rör ner i soppan. Låt kastrullen stå kvar på plattan i ca 2 minuter så att linserna blir varma. Servera soppan i skålar och ringla över lite crème fraîche, färsk basilika och pumpakärnor.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind