Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Working from home!

Jobbat hemifrån hela dagen, somnade klockan 03.30 i morse så var inte den piggaste tjejen när klockan ringde i morse. Kan inte förstå varför jag har så svårt att somna om kvällarna, vanligtvis så tränar jag alltid på morgonen men nu har jag inte hunnit och har fått köra ett pass ganska sent på kvällen istället. Jag får extremt mycket energi efter ett träningspass så undrar om det kan vara det som gör att jag har så svårt för att somna. Ligger och vrider och vänder mig i timmar, finns det något värre?! Ser ut att vara 20 år äldre efter denna veckan. Aja förhoppningsvis så vänder det snart, älskar tidiga morgnar med lugn och ro så gillar inte alls att vakna upp med kudden kvar i huvudet.

Sprungit lite ärenden på stan under dagen men i största del har jag kunnat sitta hemma och jobba med kaffe, glögg och lussebulle. Så mysigt! Har fått så mycket gjort idag, alltid skönt när man kan stryka på to do listan! Måste tipsa er om torkade clementin skivor som jag brukar göra inför julens alla glöggkvällar. Istället för det traditionella russinet och mandeln brukar jag lägga i nejlikor, kanelstång eller torkad clementin, jätte gott till äpple glöggen för er som gillar den. Det är super lätt att göra själv, skiva clementin och lägg in i ugnen på 100 grader i ca 1 timme eller tills dem torkat. Gott och dekorativt! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Matilda!
    Kan du inte skriva ett stort inlägg om olika snygga vinterjackor (faux fur, dun, kappor mm) i olika kategorier som är stilsäkra köp? Även vinterskor och andra accosorarer för att klara de kallare årstiderna. Det är lätt att man blir för praktisk och lat vilket gör det svårt att känna sig snygg under den här årstiden utomhus.. du ser alltid så stilsäker och trendig ut med variation på kläderna!
    Tack för en bra blogg.

    Linn 2017-12-02 08:04:26
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!