Hand i hand!

Precis kommit hem från gymet, duschat och satt på en ansiktsmask. Myser med morgonrock och lyssnar på mina favorit låtar från så mycket bättre, denna säsongen måste vara den bästa säsongen av dem alla! Sabinas låtar går på repeat här hemma, speciellt ”varför är kärleken röd” är tok kär i den låten.

Idag har jag suttit med mina favoriter på Nr18 hela dagen, drömmen är att få sitta med dem varje dag! På lunchen gick vi hand i hand till East för att äta en tom ka gai, som förr. Jag och Petra var på East säkert 4 dagar i veckan när vi jobbade tillsammans haha så typiskt oss att snöa in på något och inte sluta förens man tappat aptiten fullständigt, spelar ingen roll om det är en maträtt eller låt. Hur om helst så gick vi där, hand i hand, Joanna på min ena sidan och Petra på min andra. Känslan just då var lycka, att få ha dessa två vid min sida gör mig lycklig och stark!

Nu ska jag fortsätta jobba i min morgonrock och planera veckan som kommer, börjar bli ett fullt schema och roliga event väntar. Håller även på att planera Bahamas resan, fått lite hjälp av en vän som bott där att planera lite. Så mycket man vill hinna göra! Håller just nu på att boka ett litet privat plan som landar på vattnet, hur kul?! Vi ska flyga runt som luftens hjältar och stanna till på alla de små öarna haha kommer bli en magiskt resa, kan inte beskriva hur mycket jag behöver denna resan just nu! Koppla av, skratta och bara njuta av ledig tid och andas långsamt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag måste fråga var ni hittat vattenflygplan? Planerade en resa till Bahamas förra vintern och googlade ihjäl mig efter vattenflygplan men hittade nada! Nu blev inte resan av pga sjukdom men snart så och då vill jag verkligen åka runt i plan jag med så berätta gärna!

  Julia 2017-11-30 21:55:00
  Svara
 • Men du den där outfiten skojar man inte bort. Var har du köpt tröjan och stövlarna? Måste löpa och köpa dem med ens. Kramar copy cat?

  Frida 2017-11-29 15:02:02
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Tröjan är från H&M och skorna är från Stuart Weitzman 🙂 ja men självklart, copy copy 🙂 Kram

   mathildaweihager 2017-11-30 09:02:45
   Svara
 • Vad hände med jobbet på Nordiska Kompaniet? Tror du skulle passa såå bra som inredningsstylist ?

  Karin 2017-11-29 07:03:50
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!