Fyll på basgarderoben!

Detta inlägg innehåller reklam och annonslänkar

Hej fina ni! Nu sitter jag i soffan med morgonrock och tända ljus, har bakat och lyssnat på julmusik hela eftermiddagen. Ler när jag tänker på helgen! I fredags var vi hemma hos Petra och Markus på middag som slutade med att alla stod på stolarna och sjöng med till Disney låtar haha allt var i sin vanliga ordning vill säga. Igår kom fina Linn in till stan och mötte upp mig på Hillenberg som sen slutade med dans till stängning på Sturehof, längesen jag dansat så mycket under en kväll. Vi tog en lång sovmorgon och sen åkte jag in för en mysig söndags brunch på Strandvägen 1. Lagom och mysig helg!

Nu till basplagg, jag brukar tycka det är ganska tråkigt att shoppa baskläder men så mycket lättare att klä sig på morgonen om man har en fin och välfylld basgarderob. Jag klickade hem en del basplagg från & other stories härom dagen, deras silkes blusar är så fina och prisvärda. Fick bland annat hem denna skira silkesblus som är lite lätt genomskinlig, roligt att kunna variera med lite olika toppar under.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vänta ut mina knäckebröd i ugnen och fortsätta dricka glögg, älskar att julen snart är här. Hoppas ni har en mysig söndag!

Flattered

Fotograf Liisa Eelsoo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart är stolarna ifrån? Sjuktsnygga!
  Kram

  Malin 2017-12-12 09:33:36
  Svara
 • Alltså Mathilda! Du har såååå fina kläder!! Jag har en liten fråga, vilken färg har du på din halsduk/scarf från Gucci?

  Madeleine 2017-11-26 20:53:08
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!