Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kimono

Detta inlägg innehåller reklam och annonslänkar

Hittat en ny favorit outfit från Rodebjer som för övrigt är ett märke som jag både jobbat mycket med och älskar att bära. Har nog överlägset mest kläder från det märket i min garderob. Dem har alltid varit duktiga på att göra fina kimonos och draperade plagg, denna kimonon har dem nu tagit in i sin baskollektion och kommer alltid att finnas med i deras kollektioner, denna säsongen finns även en som går lite i gammelrosa som jag matchat med deras skinnimiterade tajta byxa. Älskar kombinationen, kvinnligt och lagom dressat.

Det är ju black friday idag och såg att både kimonon och byxan var nedsatt, ett litet tips! Nu ska jag dricka mitt morgon kaffe och se om jag kan hitta lite klänningar till semestern innan jag ska bege mig mot gymet. Hoppas ni får en fin fredag!

/ Kimono – Rodebjer – Byxor – Rodebjer – Skor – Jennie-ellen /

 

Fotograf Liisa Eelsoo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Mathilda Weihagers webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!