Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kimono

Detta inlägg innehåller reklam och annonslänkar

Hittat en ny favorit outfit från Rodebjer som för övrigt är ett märke som jag både jobbat mycket med och älskar att bära. Har nog överlägset mest kläder från det märket i min garderob. Dem har alltid varit duktiga på att göra fina kimonos och draperade plagg, denna kimonon har dem nu tagit in i sin baskollektion och kommer alltid att finnas med i deras kollektioner, denna säsongen finns även en som går lite i gammelrosa som jag matchat med deras skinnimiterade tajta byxa. Älskar kombinationen, kvinnligt och lagom dressat.

Det är ju black friday idag och såg att både kimonon och byxan var nedsatt, ett litet tips! Nu ska jag dricka mitt morgon kaffe och se om jag kan hitta lite klänningar till semestern innan jag ska bege mig mot gymet. Hoppas ni får en fin fredag!

/ Kimono – Rodebjer – Byxor – Rodebjer – Skor – Jennie-ellen /

 

Fotograf Liisa Eelsoo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry