Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Trötthet från en annan planet och mysig frukost!

Vaknade med upp med svullna ögon och trötthet från en annan planet, även om  jag får mina 8 timmar känns det som att kroppen vill ha mer sömn. Svårt att ta igen sömn men tror verkligen att jag behöver det, kände att energin rann av mig efter mitt inlägg om separationen, lättad över att få berätta men känslomässigt tömd. Tack finaste ni för era fina kommentar, ni anar inte hur mycket det värmer och betyder!

Ska lyssna på kroppen och ta en riktigt lugn helg, kanske rent av åka ut till landet eller bara vara hemma och kolla serier och baka lussekatter, måste hinna äta ett dussin minst innan vi åker. Älskar julen så får nog börja gå på julmarknader och julbord redan nu så jag får min årliga dos.

Sitter just nu på No18 och jobbar undan lite mail och väntar in Linn som ska komma in efter jobbet. Började dagen på Nobis med hela Metro mode gänget, så kul att få träffa alla. Mysig frukost tillsammans med Metro och juristen Gunilla Welander (reklamombudsmannen) som var där och svarade på alla frågor kring reklam, marknadsföring och sociala medier. Härlig start på dagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry