Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hanro of Switzerland

Jag har en uppsjö av myskläder och lounge plagg hemma, älskar att komma hem och byta om till sköna och mysiga kläder och speciellt nu på hösten. Ett favorit märke som många säkert förknippar med underkläder för äldre är Hanro of Switzerland men jag ska ändra era uppfattningar. Jag som är materialnörd älskar deras fantastiska kvaliteter och måste slå ett slag för deras nya design som inte alls är så ”damaktig” som många tror. Köpte detta settet för några veckor sen och hela kollektion är fantastisk, känner mig så kvinnlig mysig i deras små shorts med spetskant och tröja med lite kortare ärm. Men nu till deras fantastiska kvalitéer och passform. Många av deras underkläder och loungewear är en blandning av den finaste ull och silke, det känns som ett andra skin på kroppen. Dem använder sig av de finaste och mest exklusiva tygerna vilket gör att man ser känner sig extra fin och bekväm, sömnad och design är enkel men elegant. Deras tights borde alla ha hemma, dem ser inte ut att vara något speciellt men dem sitter som en smäck och det känns som att man inte har något på sig. Jag har baslinnen och tights från Hanro som jag har haft i flera år och dem är fortfarande lika fina i sin passform och material.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ett tips till era kära pojkvänner och män är Hanros loungewear till herr, deras pyjamaser är så snygga! Man vill ju ha en välklädd man både på dagtid och på kvällen eller hur!? Ett litet julklappstips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du får gärna länka!

  Maja 2017-11-14 16:21:03
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Nu är det länkat 🙂 tyvärr finns det inte någon svensk webbshop men Hanro finns på NK i Sthlm.

   mathildaweihager 2017-11-14 17:01:08
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand