Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sundays!

Vaknade upp med bihåleinflammation i morse! Åh vill inte och har inte tid att bli sjuk, som tur är har jag ingen feber men det känns som att mitt huvud vägen 200 kg. Var sjuk förra helgen också men blev frisk ganska snabbt så hoppas detta också går över inom några dagar. Veckan gick som vanligt snabbt och har haft middagar bokat nästan varje kväll, mys middag med Lina på Strandvägen 1 och en snabb träff på Ling Long med systrarna Hoss. Igår var jag bara hemma och kurerade mig, är ledig imorgon och det är extremt efterlängtat. Ska hjälpa Petra som fitting model imorgon, ska bli så mysigt att träffa min bästis som jag knappt hunnit träffa sen jag flyttade hem! Alla har så mycket att göra och svårt att få till en kväll men på onsdag har vi bokat in en dejt bara hon och jag! På torsdag kommer min älskade mamma och stannar hela helgen, bokat in Mr voon på lördag, brunch och mys på stan. Så längesen jag och mamma bara var vi två, mamma & dotter helg är viktigt. Har mycket att se framemot nästa vecka! Åh idag är det fars dag, skickade bästa pappa en triss lott innan idag haha hoppas han vinner! Önskar jag var hemma i Skåne så jag kunde skämma bort min far lite, det är han värd. Love you pappa!

Nu ska jag skiva banan och lägga i frysen, enligt Joanna är det det godaste hon ätit någonsin så måste testa, sen ska jag laga en riktig söndags middag åt mig själv och lägga mig i sängen med någon ny serie, måste bara hitta en ny som jag vågar se själv haha, vill så gärna se stranger things säsong 2 men vågar inte. Har ni några bra tips på serier?

Älskade Linis, längesen bara vi två sågs på middag så vi slog på stort och åt en 8 rätters avsmakningsmeny på Strandvägen 1. Vi rullade hem efter!

Så mycket mat, det ska öppna en ny italiensk restaurang i Sthlm så deras kockar gästar just nu Strandvägen 1 och varje veckan har dem en ny avsmakning meny.

Mina happy pills! Efter jobbet i fredags skulle jag bara hem men dessa två var på middag på Ling long så gick inom efter jobbet och ville aldrig gå hem haha dessa två asså <3

Fann dessa gullisar i Bodrum för några veckor sen, nu kan jag inte vara utan dem <3 inte så ofta man finner nya vänner i denna åldern men det var kärlek vid första ögonkastet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Mathilda Weihagers webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand