Blombud och energi!

Blombud kan ju vara något av det bästa jag vet, överraskning och blommor! Igår fick jag blommor från tjejerna på Sense Talents, så gulligt av dem! Satt med en ganska svår uppgift som hade tagit mig hela eftermiddagen så när blombudet kom blev jag så glad för den lilla peppen. Blir ganska långa dagar nu och det känns i kroppen men efter jobbet gick jag runt hörnet och till Riche för att möta upp Joanna och Gustav, skulle bara stanna en liten stund men som i vanlig ordning så kunde dem övertala mig om att stanna på middag. Dessa två ger mig så mycket energi! Apropå energi så har vi bokat en resa, helt glömt att berätta för er. Vi åker till Bahamas över jul och nyår, lyckan är obeskrivlig! Ska berätta allt om resan men måste springa till jobbet nu. Puss på er!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Spännande det låter med ditt jobb! ska bli kul att läsa mer om din resa! Undrar lite hur du och din mans plan ser ut nu när ni inte bor ihop, är det tidsbestämt hur länge ni ska ha det så? Har själv ett distansförhållande och tycker det är jättejobbigt eftersom vi inte riktigt har något ”slut” på det. Hur ser er plan ut för framtiden liksom?

    anna 2017-11-10 08:09:22
    Svara
  • Kan du inte berättar lite mer om Nordiska Galleriet? Är ”butiken” ett showroom eller butik? Såg nånstans om ett showroom men förstod inte om det är ett utöver butiken på nybrogatan, fått för mig att ett showroom alltid är en lägenhet i en byggnad hehe.. Kram

    moa 2017-11-09 12:55:02
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!