Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nya intryck!

Dessa två första dagarna har varit fyllda med nya intryck och information, och jag ska inte sticka under stolen med att det känns att man inte jobbat på över tre år! Oj vad man blir trött i både kroppen och i huvudet. Jag har mycket plugg och jobb framför mig nu men det är roligt. De första dagarna har jag suttit i största del med system, produkter, designers och märken och jag ska inte säga att det är lätt. Många av er har frågat vad det är jag pluggar, jag blir utbildad i företaget alltså på Nordiska Galleriet. Jag jobbar som möbelsäljare samtidigt som jag blir utbildad i allt i vad det innebär för att kunna jobba som möbelexpert och inredare. Så som ritprogram, historia, material, färg och form. Jag är en kreativ materialnörd så jag tror att detta kommer passa mig bra. Men omställningen från att ha jobbat som inköpare på fulltid, till att vara ”hemma fru” i tre år, till att börja jobba i en helt ny bransch och blogga samtidigt är som natt och dag men det är bara att kämpa på för så länge man får göra det man tycker är roligt finns det alltid energi! Nu ska jag svara på era frågor som jag lovat, och ta ett glas rött för det är jag värd! Puss på er!

Processed with VSCO with a5 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Låter som du är busy busy 🙂 akta dig så du inte blir utbränd bara en vän blev det och hon orkar inte göra nåt nu 🙁

  Inredningstrender 2018 idag på bloggen:)

  Ha en kanon vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

  Maria at Inredningsvis 2017-11-12 18:43:29 http://inredningsvis.se/
  Svara
 • Grattis – vilket drömjobb 🙂 Hojta till om ni behöver redovisnings-/ekonomichef.

  Sofia 2017-11-07 23:15:00
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand