Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Te och nerbäddad!

Hej fina ni! Åh jag ligger hemma i sängen, vaknade upp med feber och tjock i halsen igår. Mår lite bättre idag tack och lov för imorgon börjar jag jobba. Förlåt för att det dragit ut på frågestunden och lovar er att jag inom kort ska svara på alla era frågar men jag vet att många av er har undrat vad jag ska börja jobba med och eftersom jag börjar i morgon är det högtid att berätta. Jag ska börja på Nordiska Galleriet , dröm arbetsplatsen för inredningsnördar! Jag har jobbat i modebranschen i över 10 år så tyckte att det var spännande att hoppa på något helt nytt, eller design som design, konst som konst men jag har mycket att lära, jag ska under de närmaste månaderna jobba samtidigt som jag pluggar för att kunna avancera sån snabbt som möjligt till inredare. Jag kommer även lite längre fram att börja blogga mer om inredning men självklart kommer ni fortfarande få läsa om mode och min vardag. Måste erkänna att jag är lite nervös inför imorgon, har inte jobbat på lite mer än 3 år så självklart kommer det bli en omställning för mig men är så extremt glad och peppad inför mitt nya jobb! Har pluggat hela helgen och känns lite som när man skulle börja skolan första dagen, bara ryggsäcken som fattas haha. Nu ska jag hoppa i mjukiskläder och åka bort till lagret på gärdet och hämta min Sarfatti lampa som ska sättas upp i nästa vecka och sen hem och kurera mig igen. Önska mig lycka till inför imorgon så berättar mer om min första dag på jobbet imorgon. Hoppas ni har en mysig söndag. Puss på er!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Lycka till idag älskade dotter👌💕💕

  Annika Lundin 2017-11-06 07:25:25
  Svara
 • Hej Mathilda, och grattis till nya jobbet, det låter väldigt spännande. Lycka till! Jag undrar om du har lust att berätta vad lampan som sitter över er soffa heter? Superfin! Vänliga hälsningar, Kristin

  Kristin 2017-11-05 17:54:37
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Hej Kristin, tack snälla! Åh jag vet inte riktigt var den är ifrån då vi köpte den av stylisterna som inredde lägenheten inför försäljningen men ska se om ja kan ta reda på det 🙂

   mathildaweihager 2017-11-15 10:03:18
   Svara
 • Man får ju uppfattningen att wag:s tror att de lever livet med dagarna fyllda av shopping, ansiktsbehandlingar och en liten halvkass blogg vid sidan som ”jobb-alibi”. Så jäkla skönt att du visar att det finns de som har andra ambitioner!! Så starkt av dig att flytta ifrån din man (förutsatt att det inte är en ”amicable” skilsmässa på g) för att kunna leva ditt liv. Måste vara jättesvårt så jag är superimponerad av dig. Lycka till på nya jobbet!

  Johanna 2017-11-05 15:07:47
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Alltså, att du har mage att slänga in ‘skilsmässa på g’ på det viset! Mathilda har ju varit supertydlig med att lämna Robin ett tag för att fokusera på karriären är otroligt jobbigt. Varför försöker du sprida rykten här inne? Så otroligt trist av dig

   Liza 2017-11-06 09:28:25
   Svara
 • Hej och grattis till jobbet! Kan du inte berätta var du vill/planerar att plugga? Jag är själv inne på samma spår men vet inte vart man ska vända sig. Stor kram

  Agnes 2017-11-05 12:00:55
  Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand