Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My new home!

God morgon fina ni!

Har precis vaknat upp i min nya lägenhet, flyttade in igår och fått det mesta på plats, sängen har kommit och packat upp alla lådor. Så mysigt att vakna upp till morgonljuset från de stora fönsterna. Trivs redan super bra och älskar det höga taket och alla fönsterpartierna, nu väntar jag bara på mina nya möbler. Sitter och äter frukost med tända ljus och Lisa Ekdahl på högsta volym. Har sovit extremt dåligt i natt dock, MÅSTE beställa gardiner pronto! Legat vaken halva natten av gatubelysningen, blir på tok för ljust i lägenheten och runt 04 imorse så vaknade jag av hundskall och massa röster. Trodde först att det var någon granne som hade en värre efterfest men när jag tittade ut genom fönstret så stod där 2 polisbussar, polishundar och civilare. Stod i fönstret som en nyfiken pensionär i 30 min tills jag gav upp och gick och la mig. Som tur så somnade jag om men vaknade kl 08 av att en granne sjöng haha får nog bli öronproppar och sovmask tills jag fixat gardiner mm.

Nu ska jag fixa naglarna och sen möta upp Joanna för ett pass på sats. Ska egentligen på en maskerad fest som mina gullisar Hoss har på Berns ikväll men tror att det får blir en avslappnad middag och en tidig kväll för mig, måste få upp det sista och komma i ordning. Puss på er!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Grattis till ert nya hem. Hur stor är lägenheten? Är den större än er fina lägenhet på Nybrogatan?

  Sofia 2017-11-01 18:46:05
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Tack 🙂 den är ungefär lika stor bara att detta är en tvåa. Ska medge att jag saknar nybrogatan lite men vi hade redan sålt den när det blev bestämt att jag skulle flytta hem så fick köpa i stress men det blev ganska bra ändå 🙂

   mathildaweihager 2017-11-15 10:05:12
   Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!