Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hate to say goodbye!

Nu sitter jag på flygplatsen i Wein, sådär lagom tidig – 3 timmar haha så typiskt mig! Men bättre att vara i god tid än för sent, speciellt när man har 100 kg övervikt med sig hem. Sitter i baren med datorn och beställt min sista riktiga bavarian korv och en pretzel, frukosten var slut så fick hoppa på den tyska traditionen och starta dagen med en korv och en kaffe haha bara ölen som fattades!

Igår var en tuff dag, säga hejdå kan vara det jobbigaste jag vet! Eftermiddagen började med att jag skulle omformatera datorn, något gick snett och ALLT försvann! Alla bilder, allt! Inklusive en intervju jag hade filtat på i en veckas tid. Så det var bara att börja om, kan inte påstå att min dag blev riktigt so jag tänkt mig. Efter mitt lilla utbrott över datorn gick jag och Robin ner till Elgaucho för att äta en tidig middag, efter middagen gick jag med tunga steg in på Landhauskeller för att säga hejdå, puuh tårarna kom innan jag ens tagit mitt första steg innanför tröskeln. Jag har extremt svårt för att säga hejdå, tar alltid upp ursäkter som ”vi ses snart igen” fast än att jag vet att det kan dröja månader, år tills man ses eller kanske aldrig ses igen. Trodde att jag skulle bli bra på avsked efter alla dessa år i olika städer och länder men så var inte fallet eller var det bara extra svårt denna gång för att både  Graz och mina österrikiska vänner har satt ett så stort avtryck. Detta året har tveklöst varit vårt bästa år utomlands, staden, vännerna landet ja allt kommer finnas kvar som ett ”happy place” i mitt hjärta <3

Somnade med tårar och vaknade av tårar, morgonen var precis lika jobbig men dock så vet jag att jag får träffa både Robin och mina älskade hundar snart igen vilket gjorde allt lite lättare. Ja, jag vill väl säga att jag flyttar hem med blandade känslor, lycka av att få komma hem till Sthlm och alla vänner men en sorg över att lämna min lilla familj och Graz.

Älskade Sara kommer och hämtar mig på Arlanda och kör mig hem till Petra. Får nycklarna till lägenheten imorgon så ska sova över hos min bff inatt, ska bli så mysigt! imorgon kommer alla tjejer över till mig, vi ska packa upp, beställa foodora och dricka vin på golvet, hur mysigt!? Som jag längtat efter att få flytta in, packa upp och komma i ordning. Nu ska jag röra mig mot gaten, vi hörs senare! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Mathilda, kommer du pendla ner till Graz på helgerna? Tycker det är starkt att du tar steget att börja jobba igen. Ska bli jätte kul att följa din resa. Brukar inte kommentera, men jag gillar din blogg. Rätt mix av innehåll och inte för mycket reklam. Fortsätt så!

    Frida 2017-10-26 16:11:27
    Svara

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!