Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Happy as a hippo!

Första riktiga inlägget här på Metro mode och det känns så spännande och roligt! Jag har en fullspäckad dag framför mig för imorgon går hela flyttlasset hem till Stockholm så ska ner på stan och fixa det sista och sen äta en sista middag på El gaucho med Robin, hänga obegränsat med mina äskade hundar innan det är dags att gå upp när klockan ringer 04.00 imorgon bitti. För er som är nya läsare lovar jag att inom kort komma med en liten beskrivning om mig själv så att ni kan lära känna mig. Hur som helst är det en dag i glatt tecken, peppad på att flytta hem till Sverige men också extremt peppad på att flytta över till Metro mode och framför allt att komma ännu lite närmare min bästa vän Petra och alla andra inspirerande influenser, så roligt att blogga under samma tak som detta härliga gäng <3 hurra för det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!