Last day in Bodrum!

Nu börjar denna underbara resa leda mot sitt slut och idag var det sista dagen med gänget i Bodrum. Sitter nu i lobbyn med ett glas vin helt själv och försöker få undan lite jobb, älskar att ha människor runt mig dygnet runt men ibland är det skönt att njuta av tystnaden och bara vara själv. Idag har vi varit ute på en segelbåt hela dagen, nog den bästa dagen på hela resa. Jag är fortfarande stum över hur härligt gäng vi har varit under resan, man vet ju aldrig när man sätter ihop ett gäng tjejer som inte känner varandra men denna gången prickade dem så rätt! Vi har så otroligt roligt ihop, allt känns så naturligt även om vi inte känner varandra på djupet. Tack till alla inblanda och till Metro mode, Turkish Airlines och Home of Turkey för en fantastisk resa, för nya vänner och för att vi fått upptäcka Turkiets St Tropez, Bodrum. Det var över all förväntan <3

Nu ska jag snart upp till rummet och packa väskan, flyger tidigt imorgon. Ska bli så skönt att komma hem nu, borta bra men hemma bäst.! Hem till Stockholm och beta av några möten sen bär det av till Graz igen.

  Fina Henrietta, varmare kvinna får man leta efter <3Dessa tjejer! Skrattat så jag fått magrutor med dessa. <3 Måste säga att turkisk mat är så gott, dock har jag nästan förätit mig på det nu så mycket mat vi ätit på resan haha så får vänta ett tag tills nästa måltid. Gullisar! Magisk dag och magiskt gäng!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!