Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cloude nine- perfekta lockar!

Detta inlägg innehåller reklam för Kicks och annonslänkar

Måste tipsa er om den bästa locktången! Jag fick hem Cloude nines stora tång förra veckan, den perfekta locktången för att skapa stora fina lockar eller vågor. Och det går på ett kick att locka håret, på morgonen brukar jag inte ha så mycket tid över så då är det perfekt att bara locka lite större partier. Det behövs oftast inte mycket mer än så, det blir ett naturligt svall med lagom stora lockar. Jag brukar alltid ha i någon mjukgörande styling produkt med lite stadga i som denna innan jag fönar håret. Efter det delar jag upp ca 4 partier på var sin sida och lockar alltid från ansiktet, man vill inte att lockarna ska hänga mot ansiktet så tänk alltid på att locka från ansiktet. Om jag vill ha lite extra volym tar jag några mindre slingor längre upp och lockar dem så får man en naturlig volym. Vill ni investera i en riktigt bra locktång lovar jag att ni inte kommer bli missnöjda!

Ni hittar locktången hos Kicks.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!