Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bois doré

Äntligen har jag hittat min nya doft! Joanna visade mig denna för några dagar sen och jag föll direkt för doften och den blev ännu bättre när den kom på. Den är som gjord för mig, kan inte sluta lukta på den och skulle nästan kunna bada i den haha! Alla deras dofter har ett fantastiskt djup och känns exklusiva. Letar ni efter en ny parfym borde ni verkligen testa någon av Van Cleef & Arpels dofter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!