Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New home!

Då var det klart! Var på Alexander White och skrev på den nya lägenheten för en timme sedan. Så nu går flyttlasset mot Kungsholmen, har alltid bott i Vasastaden eller på Östermalm så Kungsholmen blir nytt men kommer säkert att trivas där också. Även denna gång blev det en Oscar Properties lägenhet men nu i Radiofabriken. Tyvärr är den nerplockad från hemnet så har inga bilder men här nedan ser ni hur projektet ser ut med detaljer och material. Älskar att det nästan är 4,5 meter i tak, industriell känsla och helt nytt. Nu ska jag börja kolla på inredning och planera flytt för om ca 3 veckor är det dags att flytta in. När jag fått nycklarna ska jag visa er hela lägenheten. Nu ska jag springa bort till Sturegallerian och köpa en ny parfym som jag blivit helt besatt av, kan inte sluta lukta på mig själv haha. Puss!

Här ser ni hur taket och fönsterna ser ut.

Dessa glasdörrar är det in till sovrummet.

Här ser ni köksinredningen.

Och badrummet, så härligt med stora luftiga badrum. Kommer garanterat bli mitt favoritrum.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!