Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flytta ut och kontraktsskrivning!

God morgon! Nu har jag precis gett nycklarna till flyttgubbarna och sitter mittemot på Nybrogatan 38, äter frukost och ska jobba undan. Åh känns lite konstigt att lämna Nybrogatan men som tur är så finns den kvar. Planerat och fixat med flytten i flera veckor nu så det är skönt att det snart är över, väntar bara på att dem ska städa klart sen låser jag dörren för sista gången och ett nytt par flyttar in. Men nu till det roliga, om någon timme skriver jag kontrakt på en ny lägenhet! Hurra äntligen! Återkommer med bilder så fort kontraktet är skrivet.

Igår flyttade jag in till bästa Joanna i några dagar, nästa vecka åker jag till värmen och sen är det dags att åka tillbaka till Graz <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Mathilda Weihagers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!