Lydmar, Magnum och trolleri!

Hej fina ni! Har ju glömt att lägga upp bilderna från Petras Magnum event. Har haft två födelsedags middagar på raken så har haft ont om tid. I tisdags så var vi på Lydmar hotel och ett event för Magnums nya glass, wow Lydmar hotel har blivit en favorit! Deras nyinredda svit skulle jag kunna flytta in i alla dagar i veckan, så himla fint inred. Vi åt glass i stora lass och Brynolf & Ljung trollade för oss, mysig men omskakande afton!

Inte dåligt choklad bord! Fick nästan en sockerchock efter all glass och choklad.

Har bara sett Brynolf & Ljung på tv innan men de var så roligt att se dem trolla i verkligheten.

Först ut var Joanna, hon blev så grundlurad haha!

Nästa gång var det min och Joannas tur! Den ena skulle stå och blunda och vara helt avslappnad medan den andra, i första fallet Joanna som då skulle ha ögonen öppna och bara titta på de andra tjejerna. Samtidigt pratade han med mig med lugn först och sa att jag skulle blunda, vara avslappnad och visualisera att det bara var vi tre i rummet. Efter några sekunder så kände jag en knuff på axeln och rynkar till på näsan och väntar spänt på vad som ska hända. Efter knuffen bad han mig öppna ögonen och frågade om jag kände något beröring under tiden jag blundat? Jag sa att jag kände en knuff på axeln och alla i rummet reagerade och jag fattade ingeting, så läskigt! För tydligen så hade han knuffat Joanna på axlen och inte mig! HUR ÄR DET MÖJLIGT!? Nästa vända var det Joanna som skulle blunda och han gick fram till mig och drog en penna mot min nästipp två gånger och mycket riktigt så hade Joanna känt denna beröring under tiden hon blundat. Jag blev alldeles svettig och nästa lite tårögd för att det var så konstigt och lite läskigt. Så läskigt när dem trollar med tankar och det inre, måste vara vårt starka vänskapsband som gjorde det möjligt att känna varandras beröring. Hur som helst som blev vi totalt mindfucked haha! Så sjukt!

Hela gänget <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh jaa hästarna och gården, hade jag kunnat hade jag bott där resten av mitt liv ? självklart kan jag göra det, har tänkt att åka och hälsa på snart ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • JA eller hur! Så fint! ?

    mathildaweihager 0000-00-00 00:00:00 /mathildaweihager
    Svara
  • Härligt event! jag kan dock inte sluta stirra mig blind på hotellets dekor GAHHHH vad snyggt där kan man bo va haha ?Ha en kanon Söndag:)

    LOVE Maria på Inredningsvis

    Maria at Inredningsvis 0000-00-00 00:00:00 http://inredningsvis.se/
    Svara
  • Det så kjempe godt ut!! ?

    lifebykari 0000-00-00 00:00:00 /lifebykari
    Svara
  • Hej! Kan du inte berätta mer om gården du bodde på och om hästarna! hehe. ?

    Signe 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Vad gott det ser ut!

    Erika 0000-00-00 00:00:00 https://eriikasworld.blogspot.com
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!