Constella!

Detta inlägg innehåller reklam för Cervera och annonslänkar

Jag har alltid haft ett stort intresse för blommor, jag är uppväxt bland växthus och blomster. När jag var liten ägde mina föräldrar en stor blombutik, plantage och växthus, varje dag efter skolan åkte jag ut och hjälpte till att plantera allt från julstjärnor till snittblommor. Jag har så extremt starka minnen från dessa åren, älskade att hjälpa mamma att binda kransar till midsommar och jul, hoppade i de stora jordhögarna och gick runt och sjöng för alla blommor i växthusen. Mamma sa att blommorna växte bättre och blev vackrare av sång. Jag tror att mitt stora intresse för blommor har präglats från mina år i växthusen, har fortfarande en dröm än idag att få öppna min egen blomsterbutik.

Nu till min Constella ljusstake från Klong, tror säkert att constella finns i många hem men ni har väl inte missat att det kommit små vaser till ljustaken? Jag beställde hem mina härom dagen och nu när hösten har kommit passar den perfekt att kombinera med blommor och ljus på middagsbordet. Det bästa med dessa små vaser är att du kan kombinera precis vad man själv känner för eller vad man har hemma. Jag har gjort tre små olika varianter som jag hoppas kan inspirera er till alla härliga höstmiddagar eller bara inspiration till att dekorera era hem för vi alla älskar ju att ha färsk blommor hemma! Ni hittar dem här!

Här har jag kombinerat alla blommor jag tycker om, blir ganska maffigt men så fint att ställa mitt på bordet.

Vill man ha det lite enklare eller har ljustaken på tex ett sidebord eller sofbord tycker jag det är fint att gå på något enklare som dessa.

Jag har väldigt svårt att slänga blommor innan dem vissnat, känns inte alls bra! Så här har jag klippt sönder en hortensia som var lite hängig, som återvinning! Fint och enkelt.

Ni hittar vaserna och ljustaken hos Cervera.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!